متخصص سئو کیست؟ چه وظایفی دارد

  • شروع کننده موضوع Farzad
  • تاریخ شروع
افزایش فالوور اینستاگرام

Farzad

Member
اگر از یک سئوکار بپرسید که شغل او چیست احتمالا دچار کمی مکث شده و در حال کلنجار با خود برای پرسش به سوال شما می شود. احتمالا بعد از اینکه جواب سوال شما را با جمله “من یک سئو کار هستم” بدهد، با نگاه عجیب شما رو به رو می گردد.


در بعضی مواقع نیز آنها ممکن است پاسخ ساده تری به این شکل به سوال شما بدهند: “من در زمینه برنامه ریزی سایت ها برای گرفتن رتبه بالاتر در گوگل فعالیت می کنم.” با این پاسخ بسیاری از افراد قانع شده و در ذهن خودشان این کار را بسیار جالب تصور می کنند.

اما موضوعی که در این گونه مواقع ذهن سئوکاران را درگیر می کند اینست که آیا آنها می بایست به همین پاسخ کوتاه اکتفا کنند یا موارد بیشتری را درباره سئو به طرف مقابلشان بگویند.

بسیاری از سئو کارها توضیح درباره کار خود را به یک مسئله چالش بر انگیز تبدیل می کنند. اما اگر همه ما خوب دقت کنیم می بینیم که هر کسی در هر شغلی که فعالیت می کند اگر بخواهد دقیقتر درباره کار خود توضیحاتی دهد، احتمالا همه ما که در آن کار سر رشته ای نداریم دچار سردرگمی می شویم و از یک جا به بعد اصلا متوجه حرف های طرف مقابلمان نخواهیم شد.

با این حال در صنعت سئو دو مسئله ارتباطات و شفافیت، بسیار مهم هستند. به همین خاطر می توان به طور واضحی به این سوال پاسخ داد: “سئو کار کیست ؟”

سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، به افراد کمک می کند تا محصولات و اطلاعات موردنظرشان را توسط موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ به راحتی بیابند. یک سئوکار یا متخصص سئو با آنالیز و مطالعه در این باره به جستجوی مواردی می گردد که محبوبیت آنها در موتورهای جستجو در حال افزایش است و با اجرای استراتژی ها و اقداماتی سعی می کند که نتایج جستجو را برای یک سایت مشخص بهبود ببخشد.

هدف نهایی از این کار، افزایش سطح ترافیک وب سایت با استفاده از کلمات و موضوعات کلیدیست. به گونه ای که کاربر پس از ورود به سایت، جذب آن شده و در عین حال وب سایت نیز بر اساس الگوریتم های پیشنهادی گوگل طراحی شده باشد.

با یک نگاه متوجه می شویم که هیچ آژانس خدمات سئویی دیگر در بین نتایج صفحه اول قرار ندارد و در عوض جای خود را به سایت های آموزشی داده اند.
گوگل متوجه شد، افرادی که کلمه SEO را جستجو می کنند اغلب به دنبال کلیک بر روی سایت هایی هستند که اطلاعاتی را در این زمینه ارائه می دهند. بنابراین الگوریتم گوگل در این جهت تغییر یافت، به شکلی که پاسخگوی این خواسته کاربران باشد.
یک سئوکار حرفه ای می بایست قادر به شناسایی این تغییرات باشد، مفهوم آنها را درک کرده و استراتژی های جدید متناسب با آنها برای یک وب سایت وضع کند. به همین دلیل بسیاری از آژانس های خدمات سئو از این پس بود که به گسترش بخش وبلاگ و آموزش سئو خود پرداختند.

یک متخصص سئو یا کارشناس سئو دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
فاکتورهای زیادی برای رتبه دهی به سایت ها وجود دارد و درک اینکه کدام فاکتور بیشترین تاثیر را بر رتبه یک سایت مشخص دارد، کار بسیار سختیست. فعالیت یک متخصص سئو یا همان سئو کار، با صرفا چند ترفند و بک لینک در اینترنت خلاصه نمی شود. یک سئو کار می بایست همواره به دنبال کلمات کلیدی محبوب باشد و راه هایی را برای افزایش ترافیک سایت ایجاد کند. به دنبال این افزایش ترافیک نیز احتمال برخورداری از مشتری بیشتر می گردد.
بهینه سازی وب سایت شما برای موتورهای جستجو به معنی آگاهی از این فاکتور ها و راه اندازی تاکتیک های جدید و متناسب با آنهاست. با این حال با تغییر رویه کار موتورهای جستجو، دیگر نمی توان به روش های سئو قدیمی اتکا کرد. سئو مدرن چیزی بیشتر از اتکا به کلمات کلیدی و متا تگ هاست.
فاکتورهای زیادی وجود دارد که سئوکار ها می بایست بر آن مسلط باشند و این مسئله مهارت بالایی را می طلبد. اگر این موارد در سطوح پایین تری بخواهیم بیان کنیم، در حالت کلی یک متخصص سئو می بایست قادر به درک موارد زیر باشد:
چرا لینک ها مهم هستند
سئو داخلی چگونه بر رتبه صفحه تاثیرگذار است
سئو خارجی چگونه بر رتبه صفحه تاثیرگذار است
چرا تولید و بازاریابی محتوا برای هر نوع بازاریابی آنلاینی ضروریست
چگونه شبکه های اجتماعی بر روی سئو تاثیر گذارند
آیا تبلیغات کلیکی ارزش هزینه کردن دارند؟
چگونه از روش های مدرن مانند سئو ویدئو می بایست استفاده کرد؟
یک سئوکار حرفه ای مدام در حال ترکیب این روش ها برای کسب بهترین نتیجه است و همواره به دنبال افزایش اطلاعات خود در زمینه سئو می باشد.
 
بالا